Huipputeokset kansallissankaristamme!

Kansantaiteilijan elämäkertaa - kovakantinen uudistettu juhlapainos. Mukana paljon autenttista Irwinin omaa tarinointia pitkäaikaisen keikkakaverin välittämänä.

Uutuustuotteet helposti ja edullisin hinnoin!

Tarjolla edelleen juhlavuoden erikoistuote - ansiokas kirjauutuus:

Juhlajulkaisu: Reteesti vaan, Irwin Goodman


Kansantaiteilijan elämäkertaa - kovakantinen uudistettu juhlapainos. Mukana paljon autenttista Irwinin omaa tarinointia pitkäaikaisen keikkakaverin välittämänä.

Kirjan kirjoittajat ovat todella näihin asioihin perehtyneitä asiantuntijoita. Muusikko-kirjailija Ari Lahti ystävystyi 1980-luvulla Irwinin kanssa, vuosikymmen vierähti aiheen äärellä keikkahommissa ja vapaa-ajallakin. Harrastajatutkija-kirjailija Veikko Tiitto on tunnustettu kotimaisen kevyen musiikin asiantuntija, joka on kirjoittanut aihepiiristä laajasti. Vauhdikas ja syvällinen elämäkertaromaani on täynnä faktaa ja aitoa elettyä elämää, aidolla dialogilla varustettuna, Irwinin ja lähes 30 muun lähellä olleen henkilön kautta.

Nyt upea Reteesti vaan -paita ja kirja, yhteensä vain 34,90 euroa!


Suuresta tarinasta uusi tarkkanäköinen, erityisen lähelle tarkentava elämäkertaromaani - Irwinin itsensä näkökulmasta! Ainutlaatuinen, elämyksellinen teos, joka on täynnä faktaa, mutta ei missään nimessä tylsää luettavaa! Vauhdikasta ja toisinaan koskettavaa, syvällistä kerrontaa. Ennenkuulumattomia Irwinin itse kertomia tarinoita, sekä mukana olleiden ihmisten täydentämiä, vahvistamia juttuja!

Reteesti vaan -juhlapainos, lähes 400-sivuinen, mutta helppolukuinen teos avartaa näkökulmaa aiheisiin, uusia ovia availlaan myös estradin taakse ja jopa taiteilijan pään sisään, kun Irwin muistelee elämäänsä viimeisellä keikkamatkallaan.


Lahjakortti