Nyt juhlaviikkojen kunniaksi alennukset kaikkiin postimaksuihin ja ja lisäksi vielä Irwin-fanituotteisiin – uutuus mukit ja lippikset jne.

Tänään on meidän suuren Irwinin syntymäpäivä. Erityinen juhlapäivä kun mestarin syntymästä tulee kuluneeksi pyöreät 80 vuotta! Sen kunniaksi kaupassamme monia etuja ainakin viikon ajan.

Ensinnäkin kaikki asiakkaamme saavat nyt etukoodeja, joilla saa alennuksia ja osan toimituskuluista pois.

Koodilla ANTTI80 saa toimituskuluista pois 2,80, jo muutenkin edullisista toimituskuluistamme.

Koodilla ALE14 saa -14% alennuksen kaikista Irwin-fanituotteista (Lippikset, pipot, mukit…) Löytyy kohdasta Muut tuoteet.

Ne ovat uusimpia tuotteitamme – uudistuneet lippikset ja hienot Kyllä kansa tietää -mukit (kolme eri mallia) 


Kirjauutuuksia on tilattu hyvin


Uusinta Tuomas Marjamäen Yhdet vielä, Irwin -elämäkertaa postitettiin ennakkotilaajille suuret määrät, paketit lähtivät kaikille hyvissä ajoin tällä viikolla! Kirjatilaukset käyvät kiivaina, kumpaakin uusinta kirjaa, siis myös Ari Lahden ja Veikko Tiiton Reteesti vaan, Irwin Goodman -elämäkertaromaania menee kaiken aikaa erikseen ja kirjapakettien osana!

Me kannustamme ihmisiä lukemaan! Ja mikä sen mielenkiintoisempaa pläräämistä meidän asiakaskunnalle kuin Irwin-kirjat! Kaikkiin uutuuskirjatoimitituksiin (Yhdet vielä, Irwin ja Reteesti vaan, Irwin Goodman) mukavia lisälahjoja. Muun muassa aitoja valokuvia Irwinistä on jaossa niin kauan kuin tavaraa riittää, näin synttäriviikon ajan ainakin! Meiltä siis harvinaisia (aitoja) valokuvia mukaan pakettiin kun tilaa kirjat meiltä.

Synttäriedut ovat voimassa ainakin 22.9.2023 asti.

Liity postituslistalle ja saat erilaisia etuja ja alekoodeja useamman kerran vuodessa.

UUSIN ja odotettu Irwin-kirja, ilmestymispäivä 14.9.2023

Tilaa heti! Toimitukset jopa parissa päivässä!

Erikoishinta + etuja päälle! Lue lisää!

VAIN 28,00

Laaja Irwin-elämäkerta. Tuomas Marjamäen

Yhdet vielä, Irwin - Antti Hammarberg 1943–1991

  Tilaa se ja muut uutuudet Reteestä kaupasta edullisin hinnoin ja reiluin lisäeduin!

  Perusteellinen elämäkerta muuttaa kuvan Irwin Goodmanista.

  Todellinen ihminen Irwinin takana, Antti Hammarberg (1943–1991) on jäänyt jonkin verran hämärän peittoon, tämä teos valottaa myös sitä puolta.

  Elämäkerta paljastaa muun muassa totuuden Antin lapsuudesta – sieltä, mistä Irwinin kapina kumpusi. Suosikkilaulajan elämä oli toisenlaista kuin legendat ovat antaneet ymmärtää. Runsaasti kuvitetussa kirjassa on paljon ennen julkaisemattomia kuvia Antin lapsuudesta viimeisiin hetkiin asti.

  Tuomas Marjamäki (s. 1978) on kirjailija ja toimittaja, joka tietokirjoissaan on erikoistunut suomalaisen viihteen historiaan.


  Lahjakortti