Verkkokauppa on uudistunut!

Retee verkkokauppa on saanut ihan uuden ilmeen ja paremmat toiminnot tänä syksynä. Kun verkkokauppa on nyt tuotu 2020-luvulle, laitettiin myös tarjontaa laajemmaksi ja ajanhenkeen. Kesän aikana valikoimiin tuli paljon uusia tuotteita, kuten värillisiä Kyllä kansa tietää - paitoja ja mukeja, jotka menivät kuin kuumille kiville koko kesän ajan myyntikojussamme Irwin-musikaalissa, joka muuten keräsi 34 516 katsojaa – näistä iso osa kävi myös asioimassa meidän myyntikojullamme. Aika paljon näitä tuotteita lähti eri puolille Suomea.Uudistuneen ilmeen myötä verkkokaupasta on nyt entistä helpompi löytää uusia tuotteita ja reteitä tarjouksia! Yhdet vielä, Irwin – vain 28,00 ja Reteesti vaan, Irwin Goodman vain 27,00 tai molemmat yhteishintaan: 52 euroa! Lisäksi näihin uutuuksiin tulee vielä aitoja valokuvia kaupan päälle, niin kauan kuin tavaraa riittää. Valikoimista löytyy muita tarjouksia ja harvinaisuuksia! 


Uudistimme myös päähinemallit, joita löytyy nyt vaikka miten monta erilaista. Löytyy pipoa ja lippistä moneen makuun uudistetulla logolla. Olemme huomioineet asiakkaiden toiveita ja lippiksistä löytyy nyt baseball- ja army-mallin lisäksi myös snapback mallinen lakki. Vauhtihirmuille löytyy myös ruutulippukuosissa ”Pohjaan asti” baseball-mallina.


Fanituotteista löytyy tällä hetkellä myös muutaman kappaleen erä harvinaista Irwin Goodman Backgammon -peliä suoraa 1970-luvulta. Tätä harvinaisuutta ei ole montaa kappaletta tarjolla – täydellinen lisä jokaisen Irwin keräilijän kokoelmaan. Mukana pelilauta, kaikki nappulat ja ohjeet. Taustatarina on se, että backgammon oli Irwinin suosikkipeli. Löydät sen täältä!


Lahjakortti