Kevään reteet – tarjoukset, ja parhaat tuotteet

Nyt ei ole jaossa vappusatasia, mutta reilut edut ja alennukset tulee kaikille! Erittäin laaja valikoima todella reteita paitoja ja lippiksia, sekä voimakasta ja viihdyttävää sisältöä kirjoissa! Nyt on nopeat toimitukset


[myös tilaajan kannattaa toimia ripeästi, joitakin kokoja enää rajalliset määrät]

Näitä huipputuotteita saa nyt sellaiseen keväiseen pirskahtelevan poreilevaan hintaan. Vaikkapa vapun aikaan jo kesälippis tai uusi värikäs paita - musta ja valkoinenkin ovat värejä, mutta kesän värit löytyvät meiltä myös: keltainen, oranssi, vihreä, burgundin punainen ja tyylikäs tumma sininen. Sekä tietenkin parhaat kirjat: Irwinin ja Vexin jäljillä!

Asusteet miehen ja naisen mukaan

Meidän hyvälaatuiset, kutinsa pitävät paidat ovat saaneet laadukkaan painojäljen pintaansa joka pysyy. Kuvat ovat parhaiden kuvaajien ja muotoilijoiden kädenjälkeä. Irwinin hovikuvaajat ovat antaneet kuvat (reilua maksua vastaan)I käyttöömme: Hannu Männynoksa, Alvar Kolanen, Veikko Lintinen jne.. Kaikki ovat virallisia Hammarbergin perikunnan kanssa yhteistyössä tuotettuja Irwin Goodman -tuotteita. Osa Irwinin ajoista alkaen ollut myynnissä tarkalleen samanlaisena versiona (Kansa tietää), osa on myöhemmin muokattu samaisten luottomiesten toimesta myöhemmin. Huippulaadun tuotteita (tietenkin) ja yksinoikeudella vain Reteestä kaupasta

Kunnon päähine, lippis tai pipo, on hyvä muistaa myös. Meillä on ihan oma mallisto - huippudisainerin suunnittelema päähinesarja (6 erilaista) - vielä on muuten saatavilla kaikki mallit. Valitse laajasta valikoimasta omasi! Mallisto laajeni viime kesänä yleisön pyynnöstä ja kovan kysynnän vuoksi. Valikoima on meidän tämän hetkisiin hyllyihin hieman liian laaja, näistä karsiutuu kesään mennessä muutama malli pois. Nyt on siis ne ostajan markkinat! Yleensä lippiksiä ei myydä näin kovilla alennuksilla, siis fanilippiksiä varsinkaan. Uuteen, tulevalle kesälle tehtävään erään tilataan todennäköisimmin korkeintaan vain 4 erilaista. Mallitkin muuttuvat osittain. Nyt on aika napata tästä satsista erikoisuudet talteen.

Kesän tullen tarvitaan myös lukemista

Kunnon lukemista erityisesti. Meiltä sitä löytyy. Kaksi uutuuskirjaa aihepiiristämme ovat kumpikin olleet myyntimenestyksiä. Meiltä ne ja kaikki muutkin kirjat saa edulliseen hintaan ja vieläpä hyvillä lisäeduilla. Kaikkiin kirjaostoksiin tulee nyt reilu paitaetu. Jokaiseen kirjaan tulee mukaan joko alennuskoodi paitaostoksille, tai paita mukaan pakettihintaan. Todellista elämää kuvaava (pelkästään tosiasioita sisältävä) elämäkertaromaani, Reteesti vaan, Irwin Goodman, on saanut tunnustusta. Suosittelemme kirjaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Suomi-viihteen lähihistoriasta, ja erityisesti Irwinin ja Vexin edesottamuksista. Erittäin hyvä vinkki kesälukemiseksi juuri sinulle itsellesi, tai vaikka lahjaksi kaverille! Ja jos vähänkään on tarvetta reteelle kesäpaidalle - nämä kummatkin saa nyt kätevästi samassa paketissa. Nyt todellla reteeseen hintaan, yhteensä VAIN 30 euroa!

(Erikseen ostettuna 27 + 27,90 =54,90)

Reteesti vaan -paidoista kaikki koot vielä toistaiseksi saatavilla!

(tämän jälkeen näitä ei enää tule lisää)

Kaikkiin myymiimme kirjoihin saa nyt Reteen kevätkampanjan aikana lahjakorttiedun, se on vähintään 4 euron lahjakortti jokaisen kirjan välissä!

Retee kauppa

kauppa.irwingoodman.com


Lahjakortti